j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

FOLLOW
Top

CARAVANA FILMELOR TIFF

Unul dintre cele mai ample proiecte ale echipei care organizează Festivalul Internațional de Film Transilvania, Caravana Filmelor TIFF traversează orașele din România de 10 ani.

Pe un ecran gonflabil uriaș, în aer liber, spectatorii urmăresc filme recente premiate în festivaluri, dar și succese de casă românești și europene.

În 2019, cea de-a 10-a ediție și-a încheiat traseul prin țară după aproape 2 luni, reușind să aducă în fața ecranului mobil zeci de mii de spectatori. Ecranul uriaș al Caravanei a fost amplasat în parcuri, piețe publice, amfiteatre și grădini de vară, de la mijlocul lunii iulie, până la finalul lunii august. Publicul s-a bucurat de un program divers, cu intrare liberă, care a inclus comedii, drame, thrillere, documentare, filme premiate în marile festivaluri și succese de casă.

Pe harta Caravanei TIFF 2019 s-au aflat orașe din mai multe regiuni ale țării: Carei, Satu Mare, Timișoara, Sibiu (în cadrul ARTmania), Mangalia, Arad, Năsăud, Gornești (în cadrul AWAKE), Mediaș și Zabala.

Caravana Filmelor TIFF a fost inițiată în 2009, pentru a suplini lipsa cinematografelor în majoritatea orașelor din România, și a devenit unul dintre cele mai importante proiecte organizate sub umbrela TIFF.

PERIOADA:

IULIE - SEPTEMBRIE 2021

X