j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

FOLLOW
Top

ATELIERUL DE FILM LET’S GO DIGITAL

În fiecare an, 15 adolescenți iau contact cu lumea filmului și trec  prin toate etapele realizării unui film, în cadrul atelierului Let’s Go Digital!

Let’s Go Digital este o experiență memorabilă pentru adolescenți și un impuls în direcția unei viitoare cariere în cinema și audiovizual.

Timp de 10 zile, participanții la proiect iau contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele producerii unui film: de la idee la realizare. Au fost îndrumați de profesioniști din cinematografia română (Sorin Botoșeneanu, Neil Coltofeanu, Vlad Petri, Tudor Jurgiu și Dana Bunescu), au lucrat pe aparatură de filmare profesională și au avut acces la toate evenimentele festivalului.

Cei 15 participanți (juniori LGD) lucreazî în echipe de câte 3, la finalul workshopului rezultând 5 filme de scurtmetraj, proiectate ulterior pentru publicul festivalului. Din 2007, Let’s Go Digital! invită în fiecare ediție 3 foști participanți (seniori LGD), cu rolul de a-i îndruma pe începători și de a realiza un making of al atelierului.

PERIOADĂ:

23 iulie - 1 august 2021

X