j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

FOLLOW
Top

Conform tradiției cu care brand-ul TIFF a obișnuit cinefilii, din 2018 un nou oraș se alătură călătoriei celui mai mare festival de film din România : Oradea.

TIFF Oradea își propune să prezinte cu prioritate acele filme românești, maghiare sau străine care vor avea lansarea pe ecrane în sezonul de toamnă, publicul orădean fiind astfel privilegiat cu vizionări în premieră a unor filme premiate sau succese de box-office. De asemenea, se vor prezenta proiecții de film cu acompaniament muzical live și cine-concerte în premieră în România. O selecție a celor mai bune titluri prezente la TIFF Cluj, proiecții în onoarea unor invitați speciali omagiați în Festival transformă Oradea, timp de 3 zile în fiecare toamnă, în capitala filmului. TIFF Oradea este co-organizat înpreună cu Primăria Oradea, prin Visit Oradea.

La fiecare ediţie, TIFF Oradea reprezintă:

3 zile de festival

Peste 30 de filme

Avanpremiere & premiere naţionale, filme internaţionale multi-premiate, filme şi ateliere pentru copii, cine-concerte de excepţie

5 locatii inedite

Peste 20 de invitaţi

Peste 50 de voluntari

Program bilingv română-maghiară

Printre invitatii ediţiilor precedente se numără Pavel Bartoş, Elvira Deatcu, Dorel Vişan, Vlad Păunescu, Oana Păunescu, Irina Margareta Nistor, Dorian Boguţă, Istvan Teglas, Andi Văsluianu, Dan Bordeianu, Marius Olteanu, Dana Rogoz, Radu Dragomir.

PERIOADA:

În curând mai multe detalii

X