j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

FOLLOW
Top

ALBA IULIA MUSIC AND FILM FESTIVAL

Asociația Film și Cultură Urbană este organizatorul Festivalului de Muzică și Film Alba Iulia (AIMFF) în Cetatea Alba Carolina. Păstrând o formulă ce s-a dovedit de succes, festivalul propune un program variat de proiecții de film în locații bine cunoscute, concerte, spectacole de strada, invitați speciali și alte evenimente conexe.

Cele 7 ediții de până acum ale AIMFF au reunit un public de peste 37.000 de spectatori, desfășurându-se în mai multe spații importante din Cetatea Alba Carolina. Piața Cetății Open Air, Piata Vestica Open Air, sau locatii inedite precum gradina din Aleea Sf. Capistrano au devenit în fiecare an locuri în care s-a coagulat spiritul festivalului și unde publicul a intrat în contact cu filmul de calitate, cu muzica bună și atmosfera plăcută.

În fiecare an AIMFF a adus, pe lângă proiecțiile unor filme deja consacrate sau filme premiate în circuitul european, o serie de invitați speciali, actori în filmele prezentate, care au încântat publicul cu prezența lor și au răspuns cu drag întrebărilor și curiozităților spectatorilorSpectatorii s-au bucurat în fiecare an de un program variat de filme și muzică, invitați, activități pentru copii, petreceri pentru publicul festivalului, toate asigurând accesul liber pentru cetățenii din Alba Iulia, dar și pentru turiștii veniți din alte zone din tară sau străinătate.

X