Se caută proiecte pentru Ventana del Cine Madrileño

2016-Iunie-28
PRINTEAZAPRINTEAZA

Organizatorii programului Ventana del Cine Madrileño  care va avea loc între 15 și 17 septembrie, la Madrid, anunță actualizarea condițiilor de participare la acest proiect. Astfel, producătorii pot transmite proiecte de lungmetraj (de ficțiune, documentar, de animație etc.) deschise colaborarării internaționale, fără ca acestea să implice în mod necesar elemente spaniole/mexicane. Vor prima calitatea proiectului și deschiderea acestuia către colaborare internațională.Termenul-limită de transmitere a fișei de proiect completate s-a prelungit până la data de 30 iunie.

Ventana del Cine Madrileño se desfășoară la Madrid în perioada 15-17 septembrie și este un proiect organizat în colaborare autoritățile locale din Madrid (Comunidad de Madrid), Madrid Film Commission și Asociación Madrileña del Audiovisual cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Madrid.  

OBIECTIV: Scopul acestor trei zile de întâlniri profesionale este acela de a identifica posibile căi de colaborare între producătorii din domeniul cinematografiei din România, Spania și Mexic.

DESFĂȘURARE: Pe durata celor 3 zile se vor organiza prezentări, workshop-uri, sesiuni de pitching și întâlniri directe între producătorii participanți. De asemenea, participanții vor vizita una dintrelocațiile de filmare emblematice pentru cinematografia spaniolă aflate în Comunitatea Madrid. Reprezentanți ai instituțiilor din cele trei țări vor prezenta modalități de finanțare ale coproducțiilor.  

PARTICIPANȚI: Din fiecare țară vor fi invitați 10 profesioniști din domeniul cinematografiei.  

Pentru 7 din cei 10 profesioniști prezenți, respectiv producătorii ale căror proiecte vor fi selectate, organizatorii asigură toate costurile de deplasare (transport, cazare, masă). Pentru 3 dintre participanți, respectiv reprezentanți ai instituțiilor și asociațiilor de producători, organizatorii asigură cheltuielile de cazare și masă.

SELECȚIE PARTICIPANȚI: Producătorii interesați trebuie să completeze formularul ataşat acestui anunţ (“FACT SHEET”) și să îl transmită până la data de 30 iunie 2016 la adresa de email diana.internacional@amaudiovisual.es. şi asalcudeanu@yahoo.com.

Mai multe detalii despre Ventana del Cine Madrileño: http://www.amaudiovisual.es/ventana-cine

Descarcă formularul de înscriere.