Ȋnscrierile pentru CineLink Co-Production Market, deschise

2011-Decembrie-02
PRINTEAZAPRINTEAZA
Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo a anunţat inceperea perioadei de ȋnscriere pentru CineLink Project Development Workshop şi Co-Production Market ȋncepȃnd cu 1 decembrie 2011. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 27 februarie 2012.

Cu o rată de transformare a proiectelor din faza de dezvoltare ȋn cea de producţie de peste 60% ȋn ultimii 9 ani, CineLink a devenit una dintre cele mai de success platforme de dezvoltare şi finanţare din Europa. Ȋn centrul acestui success stă selecţia şi diversificarea  ȋn dezvoltare, ȋn timp ce accentul pe producţiile locale cu potenţial internaţional, pe talentele emergente şi limbajul cinematografic contemporan s-au dovedit esenţiale pentru creşterea profilului acestui program ȋn industria cinematografică.

 

Programul CineLink este deschis proiectelor de lungmetraj de ficţiune cu potenţial pentru distribuţia ȋn cinematografe, realizate de autori din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Georgia, Grecia, Ungaria, Macedonia, Malta, Muntenegru, Romȃnia, Serbia, Slovenia, Turcia şi UNMI Kosovo.

Mai multe informaţii despre acest program puteţi găsi aici.